Logobanner
Bilde fra runde 2, med Vadsø 1 og 2 rygg mot rygg i kamp mot Alta 2 og Kirkenes 1. Foto: Pål Norvoll

3. til 5. februar ble det spilt Finnmarksmesterskap for lag i Karasjok. Vi gratulerer Alta 1 som ble Finnmarksmestere med 10 av 10 lagpoeng.

Vadsø stilte med to lag:

Vadsø 1

Jarl Kvikstad, Odd Gunnar Malin, Rune Harila og Håkon Renna Eilertsen

Vadsø 2

Tom Kristian Stavseth, Gisle Jaran Grønmo, Kjetil Nesje og Tom Olav Stavseth

Runde 1

Lag-FM startet med innbyrdes oppgjør mellom Vadsø 1 og 2. Alle fire partiene ble jevne og varte langt utover kvelden, og til slutt kunne Vadsø 2 gå seirende ut 3-1.

Runde 3 ...

... av lag FM er unnagjort og vi fortsetter med gode prestasjoner!

Andrelaget fikk det riktignok tøft mot Alta 1, og tapte 3,5-0,5. Lyspunktene var godt åpningsspill fra alle fire, og at Tom Kristian fikk med seg et halvt poeng mot FM Andre Z Nielsen 🙌
Førstelaget vårt tok seieren over Kirkenes sitt førstelag 3-1 😃. Rune og Håkon vant, og Odd Gunnar klarte til slutt å få vinst i et sluttspill med springer og to bønder mot løper og to bønder.
Begge lagene våre står nå med 4/6 lagpoeng!

Runde 4 og 5

Vårt førstelag møtte Alta 1 i runde 4 og ga god motstand. Rune og Håkon fikk sterke remiser, men matchen endte 3-1 til Alta. Andrelaget tok seieren over Kirkenes 2, 4-0!

I siste runde fikk Vadsø 1 walkover og tidlig tur hjem, mens Vadsø 2 fikk med seg en ny seier, denne gangen 3-1 mot Alta 2.
Dermed kan vi klappe oss selv på skuldra med mange gode prestasjoner, og vi tar med oss både andre og tredje plass i mesterskapet!

Takk til Pål Norvoll for kvalitetsportretter og sammens med Rune Hammari bra turnering, så håper vi på gjensyn med mange i mai