Logo

Mangler noe? Prøv de gamle sidene.

Kalender

Januar 2020
M T O T F L S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

3. Andreas Esbensen - IM Gennadij Kiselev

Vadsøsjakken er faktisk bare drøye tre og en halv måned unna, i år for 29. gang - på rad! Turneringssidene er nå klare, det er bare å klikke seg inn og ta en titt: http://vadsosjakk.no/vds/09/ , eller følg Vadsøsjakk-linken i margen til venstre. Som vanlig går turneringa av stabelen den siste helga i august, og fredag 28. august smeller startskuddet. Det blir spilling i to klasser, solid premiering og sikkert en trivelig atmosfære. Vi kan som vanlig love lynrask og fortløpende utlegging av alle resultater og partier, samt fyldig journalistisk dekning i både tekst og bilder gjennom helga.

Det er bare å merke av helga i kalenderen, eventuelt bestille flybillett og melde seg på, enten her på nettsiden eller ved direkte kontakt. Se også selve innbydelsen, som publiseres med det første.

bildet ser vi hjemmefavoritt Andreas Esbensen (t.v.) i kamp mot turneringsvinner Gennadij Kiselev under fjorårets Vadsøsjakk, i et spennende parti som endte remis. Andreas endte på en sterk delt andre/tredjeplass, og vil forhåpentligvis bite godt fra seg denne gangen også. Vi er i kontakt med russerne om deltakelse derfra i år igjen, foreløpig ser det ut til at vi får doblet femmannsgruppa fra i fjor! I likhet med de to siste årene spiller vi under storslåtte forhold i Rica Hotel Vadsøs konferansesal "Varangerfjord". Mer om 2008-utgaven og tidligere Vadsøsjakker finner du på turneringssidene.

Vadsøsjakken har i alle år vært en toppsterk turnering, samtidig som den har appell til det brede lag både av sjakklige og sosiale grunner. Festmiddagen lørdag kveld er alltid et samlingspunkt, med forbrødring over landegrensene. Vi er spent og forventningsfull til deltakelsen i år - velkommen til Vadsøsjakken den siste helga i august!